Sain vihdoin uuden koneen toimimaan, eilen sen toki jo hain Kasperilta mutta netti ei ollu mitenkään yhteistyökykyinen mun kanssa joten se sitten jäi.  Tänään sitten se suostui lopulta pelittämään ihan kauniisti ja mesekin toimii. Ihana kone kieltämättä, kannettava hp compact, kivan nopea ja helppo.

Jo tiistaina ostin Seinäjoella ollessani Guitar Hero 3: Legends of Rockin mutta koska se ei vanhalla kannettavalla toiminnu niin sitä oon eilis illasta lähtien tässä renkuttanu, sanotaanko että easy versio lunkisti läpi mutta en tiiä, nytkun jotain päivityksiä asensin koneeseen niin eiköhän sekin ruvennut tökkiin, osa nuoteista tulee jälestä jolloin joutuu soittaa melkein korvakuulolta ja vieraissa biiseissä se on äärettömän hankalaa. Josko tämä ongelma hälvenis ku kone saa rauhassa asettua taloks.

Eilen käytiin sitte porukoiden kanssa keskisellä. Oli hieman väkee ku Seinäjoella alko eilen tangomarkkinat ja siel keskisellä oli sariolan tivoli eli ihmisiä oli matkas ihan kiitettävästi, miten lie mekin onnistuttii  just tuona päivänä sinne eksymään. Eveki lähti meijän mukaan ja näkypä siellä sitte vähän vaikka ketä tuttuja, entinen luokka kaveri ja muita tuttuja. Ostokset oli siinä että sain hommattua syksylle kansion ja siihen välilehet sekä muistitikun (4GB) ja Marilyn Mansonin levyn jota en oo kyllä vielä korkannu.

Musiikista tulikin sitten taas mieleen että vois siirtää kaiken hyvän musiikin tähän koneelle ja kuvat joista otin varmuuskopioita. Vois samalla ladata netistä pari ohjelmaa ja sitte tää kone onki sen näkönen että voin tehä samoja hommia mitä vanhallakin.